Zunanja brezžična kamera DIGICAM

Zaščitite svoj dom in ljubljene osebe na pameten način! Imejte oči povsod kjerkoli in kadarkoli, dogajanje pa spremljajte v živo na svojem telefonu.

Paket vsebuje:

  • 1 x Zunanja brezžična kamera DIGICAM
  • 1 x Navodila za uporabo

129,99 39,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 39,99€/kos 2x 37,99€/kos 3x 35,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

IMEJTE STALNI NADZOR S SVOJIM TELEFONOM

Kamera vam na pametni telefon pošlje alarmno sporočilo in aktivnosti obiskovalcev shrani na pomnilniško kartico, tako da dogajanje lahko pozneje tudi preverite.

IMEJTE OČI V VSAKEM KOTIČKU DOMA ALI NA DELOVNEM MESTU

Panoramski pogled vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja znotraj ali zunaj vašega doma. Uporablja se lahko tudi kot otroška varuška.

PAMETNA WIFI POVEZAVA

Brez težav se poveže z domačim ali pisarniškim WiFi omrežjem, kar vam omogoča dostop do videa na vsakem mestu z internetno povezavo. Z intuitivno aplikacijo, ki je na voljo tako za iOS kot Android, lahko gledate video v realnem času.

 width=

POSLUŠAJTE IN GOVORITE PREKO KAMERE

Zunanja varnostna kamera ima vgrajen odzivni mikrofon, s pomočjo katerega lahko poslušate in govorite prek naše aplikacije.  Dvosmerni avdio omogoča komunikacijo z vašimi zaželenimi gosti, s pomočjo alarma za zaznavanje gibanja pa se lahko hitro znebite neželenih gostov ali živali.

 width=

KAMERO LAHKO USMERJATE S POMOČJO TELEFONA

Omogoča 320° vodoravno in 110° navpično vrtenje, s čimer lahko pokrije vsa področja. 4x digitalni zoom omogoča, da sliko približate in tako vidite oddaljen predmet, ali pa sliko pomanjšate, da imate širši pogled na okolico.

OPOZORILO ZA ZAZNAVANJE GIBANJA

Na svoj pametni telefon boste prejeli obvestilo iz aplikacijo takoj, ko je gibanje zaznano. Nobeno človeško gibanje ne bo ostalo skrito vašim očem. Video pretakanja v živo vam ni treba stalno spremljati!

 width=

ODPORNA NA VODO IN PRAH

Kamera je vodoodporna, zato jo lahko postavite v vsak kotiček na prostem. Odlično deluje v prav vseh vremenskih razmerah.

 width=

DNEVNI IN NOČNI NADZOR V POLNIH BARVAH

Ima 3 širokokotne infrardeče lučke in 4 svetle LED lučke, kar omogoča barvit video tako podnevi kot tudi ponoči.

 width=

Specifikacije:

  • Material: ABS
  • Dvosmerni avdio
  • Neprekinjeno snemanje 24/7
  • Podpira do 128 GB Micro SD-kartico (ni priložena)
  • Visoka ločljivost: 1080P (Full-HD)
  • Barva : bela

Filip Z.  ⭐⭐⭐⭐⭐

super kamera! kakovostna slika, odlično se poveže z android telefonom… všeč mi je tudi funkcija alarma. Priporočam

 width=

Andreja S.  ⭐⭐⭐⭐

naravnost obožujem to kamero!!! moj dom je vedno zavarovan, ko potujemo… glede na razmere v zadnjih letih si ne znam predstavljati življenja brez takšnega ali podobnega izdelka…

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Prenesi navodila za ta izdelek (.pdf)

Prenesi pogosta vprašanja in odgovore (FAQ) (.pdf)

Oddaj mnenje