Vrtna greda iz blaga za vse vrste rastlin PLANTIE

Na inovativen, preprost in učinkovit način gojite čudovite rože, zelišča in zelenjavo.

Posebna tkanina spodbuja rast koristnih bakterij in omogoča koreninam, da so prezračene in zadržujejo optimalno vlago.

29,99 17,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 17,99€/kos 2x 14,39€/kos 3x 12,59€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Spodbujajte rast rastlin, dvignite gred s tal stran od škodljivcev, olajšajte si vrtnarjenje, rastlinam zagotovite optimalne pogoje za rast s prezračevanjem in optimalno drenažo vode. Vse to vam omogoča vrtna greda PLANTIE, nad katero boste navdušeni!

  • Preprosta namestitev
  • Zaščita pred škodljivci
  • Prezračevanje in drenaža korenin
  • Bujna rast rastlin
  • Večji donos
  • Primerno tudi za terase in balkone

ČUDOVIT VRT
Na inovativen, preprost in učinkovit način gojite čudovite rože, zelišča in zelenjavo. Vrtno gredo PLANTIE lahko postavite kamorkoli: ven, na vrt, teraso ali na dvorišče. Le napolnite jo z zemljo in vanjo posadite izbrane rastline. Po končani sezoni jo izpraznite, operite in shranite do naslednje sezone, tako da boste imeli tudi prihodnje leto enako lep vrt!

BUJEN PRIDELEK
Posebna tkanina spodbuja rast koristnih bakterij in omogoča koreninam, da so prezračene in zadržujejo optimalno vlago. Vse te prednosti pozitivno vplivajo na rast, zato boste optimizirali svoj pridelek in spodbudili rast cvetja ali zelenjave. Svoj novi vrtiček lahko postavite na obstoječi vrt, zelenico, dvorišče ali na druga mesta, kjer bodo imele rastline optimalne pogoje za rast. Napolnite ga s pravo mešanico zemlje in uživajte v domačih pridelkih že to sezono!

PRAKTIČNOST IN VARNOST
Vzdržljiv geotekstil zagotavlja dolgotrajno uporabo in ohranja optimalne pogoje za rast ter zagotavlja UV zaščito. Ker je vrtna greda PLANTIE ločena od tal, ščiti vaš pridelek pred voluharji in krti. Zahvaljujoč prilagojeni višini je plevenje in obiranje lažje, zato vam bo hvaležen tudi hrbet.

Premer:  90 cm
Višina: 30 cm
Barva: črna
Material: geotekstil

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Mnenja: 3
Joža
17.09.2021
Odlično za domače vrtnarjenje!
Katja
19.09.2021
Odlično za vrtnarjenje brez škodljivcev ... niti ena rastlina ni ovenela, odkar imam to gredo!
Marko
11.09.2021
Odličen izdelek... nujen za vsakega vrtnarja!
Mnenja

Oddaj mnenje