Termo spalna vreča za preživetje v sili in kampiranje HOTBAG

Nepogrešljiv pripomoček za preživetje, zlasti pozimi. Zagotavlja preživetje v sili in preprečuje podhladitev v zahtevnih zimskih razmerah.

39,99 19,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 19,99€/kos 2x 15,99€/kos 3x 13,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Nepogrešljiv pripomoček za preživetje, zlasti pozimi. Zagotavlja preživetje v sili in preprečuje podhladitev v zahtevnih zimskih razmerah.

Z našo spalno vrečo HOTBAG boste vedno pripravljeni na vse! Če imate spalno vrečo vedno pri roki, lahko sebi in ostalim rešite življenje. Pomembno je, da imate HOTBAG vedno s seboj med kampiranjem, pohodi in izleti, lahko pa jo hranite tudi v avtu.

V primeru nezgode, ko ostanete ujeti na prostem brez spalne vreče, lahko v roku 5 minut pride do podhladitve, podhladitev pa lahko privede do popolne odpovedi srca in dihal ter sčasoma do smrti. Podhladitev povzroča izpostavljenost hladnemu vremenu ali mrzli vodi.

Ta pripomoček je enostaven, kompakten in izjemno učinkovit, saj omogoča vzdrževanje primerne telesne temperature, kar preprečuje podhladitev.

LASTNOSTI:

HOTBAG je eden izmed najboljših pripomočkov za preživetje v sili doslej.

 • Ultra topla: Spalna vreča vrača do 90 % vaše telesne temperature in vam zagotavlja popolno zaščito v ledenem mrazu. Poleg tega jo lahko vstavite v običajno spalno vrečo in ji tako povečate kapaciteto zadrževanja toplote za 20 stopinj!
 • Vodoodporna in odporna proti vetru: Zadržuje dež in veter in vas tako učinkovito ščiti pred naravnimi vplivi. Zaradi popolnoma zaprtih šivov vas učinkovito varuje pred zunanjim mrazom in se tako razlikuje od običajnih spalnih vreč v sili.

 • Super trpežna: Narejena je iz vrste poliestra (Mylar), ki odseva toploto in je hkrati podložen s posebnim materialom. Ta material je raztegljiv, trpežen in izdelan za dolgotrajno uporabo. Spalna vreča je primerna za večkratno uporabo in vam bo vedno na voljo, ko jo boste potrebovali.
 • Super lahka in kompaktna: Lahka zasnova predstavlja prednost pri preživetju. Tehta zgolj 150 gramov in ni večja od vaše dlani, zato jo lahko vzamete s seboj prav povsod.
 • ​ Super enostavna za uporabo: Zapleteni pripomočki za preživetje vas bodo v izrednih razmerah ovirali. Čeprav je lahka, kompaktna ter dolga 2,1 m in široka 90 cm, jo lahko hitro namestite in odstranite, zaradi česar je idealna za različne situacije, kjer je čas ključnega pomena.

Če niste prepričani o trajanju vašega naslednjega potovanja, vzemite to spalno vrečo za vsak slučaj s seboj. Je lahka, enostavna za nošenje in ogreje celotno telo. Primerna za spanje na prostem ali celo v avtu.


Tako zunanji del kot podloga sta narejeni iz kvalitetnega PE materiala.. Zahvaljujoč visokokakovostnim PE materialom se bo toplota, ki jo oddajate, vrnila nazaj v vaše telo in vas ponoči grela tudi takrat, ko boste spali na prostem.

Spalna vreča je na voljo v univerzalni velikosti v obliki kuverte in je tako primerna za vsakogar. Imamo zadovoljne uporabnike z višino 195 cm in 145 kg, ki jim velikost spalne vreče povsem ustreza! Če se torej sprašujete, ali ste morda preveliki za to spalno vrečo, naj vas nič ne skrbi. Zaradi živo oranžne barve vas bodo ljudje v nujnih primerih zlahka opazili.

Zakaj to spalno vrečo preprosto morate imeti?

  1. Če se želite zaščititi pred močnim vetrom in dežjem
  2. Če se želite zaščititi pred nevarnostjo številka 1 na prostem – mrazom
 1. Če vas mikajo dogodivščine v naravi in si želite popolne nemotene izkušnje
 2. Če je za vas varnost najpomembnejša

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Mnenja: 3
Janez Kovač
11.09.2021
Spalno vrečo sem kupil za nujne primere, ugodna cena me je v trenutku prepričala. Zadržuje telesno toploto, je odporna na veter in dež, pa še ne šušti toliko kot običajne spalne vreče. Zgleda, je prevlečena s posebnim materialom, zato ni tako glasna. Vsekakor bom naročil še kakšno in jih podaril prijateljem, ki hodijo z mano v hribe
Miha L.
03.09.2021
Odlična stvar za nujne primere, zlasti jo je dobro imeti v slabem vremenu. Ta izdelek sem posebej izbral zaradi cene in velikosti. Hranim ga v kompletu za prvo pomoč v avtomobilu. Odličen je tudi za kampiranje in kot del opreme za nujne primere.
Haris
22.08.2021
Odlična spalna vreča
Mnenja

Oddaj mnenje