Rezalnik zelenjave SLICEIEST

Rezalnik je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in se ponaša z 8 izjemno ostrimi in natančnimi rezili. Odlična zasnova rezalnika SLICEIEST vam bo zagotovila bolj enostavno in hitro rezanje zelenjave v vaši kuhinji.

39,99 27,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 27,99€/kos 2x 27,99€/kos 3x 27,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

DO KAR 8 X BOLJ UČINKOVIT KOT OSTALI REZALNIKI ZELENJAVE

ZAKAJ BI IZGUBLJALI ČAS Z ROČNIM REZANJEM ZELENJAVE?

Če ste naveličani ročnega rezanja zelenjave, bo rezalnik SLICEIEST zagotovo eden vaših najljubših kuhinjskih pripomočkov. Z njim boste lažje in hitreje pripravili svoje obroke.

VEČNAMENSKI REZALNIK ZELENJAVE

Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in se ponaša z 8 izjemno ostrimi in natančnimi rezili. Odlična zasnova rezalnika SLICEIEST vam bo omogočila enostavnejše in hitrejše rezanje zelenjave v vaši kuhinji.

Z našim rezalnikom SLICEIEST boste zlahka narezali vso zelenjavo, ki jo želite pripraviti. In kar je najbolj pomembno, rezalnik je ročen in ne električen, tako da ga lahko enostavno očistite.

Je odličen kuhinjski pripomoček.

NAVODILA ZA UPORABO:

Priložena so 3 rezila.

Vsa rezila je mogoče zlahka ročno zamenjati.

Če želite narezati manjši kos zelenjave ali sadja, uporabite zaščitno držalo, sicer pa poskrbite, da držite prste stran od rezil.

Kos zelenjave ali sadja preprosto podrsajte po rezalniku in pustite, da rezalnik opravi svoje delo. Hrana bo vedno enakomerno narezana!

NASVETI ZA UPORABO

Večjo podolgovato zelenjavo, kot sta korenček in kumara, pred uporabo rezalnika najprej narežite na manjše kose; pri rezanju uporabite varnostno stojalo, ki omogoča tudi boljši nadzor.

Pri uporabi rezalnika zelenjavo potiskajte vzdolž rezilu in je ne vlecite proti sebi.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Čiščenje rezalnika je zelo enostavno. Zgolj odstranite rezila in jih s krtačo operite pod vodo.

Svetujemo čiščenje s krtačo, da popolnoma odstranite ostanke hrane z rezil.

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Mnenja: 3
Nina
28.08.2021
Top rezalnik. 100x boljši od drugih navadnih rezalnikov. Lahko ga uporabiš za zelenjavo, sir in še celo meso. Pa še malo prostora zavzame. Zakon!
Lina
20.08.2021
Tak rezalnik sem rabla za vsakodnevno uporabo. Dejansko ni kr en poceni izdelek ki ga enkrat uporabiš in nikoli več. Spravljam ga v predal s priborom, ker ga tako pogosto uporabljam. Ne zavzame velik prostora in je super za različne namene.
Mirijam
31.07.2021
Super reže. Najboljše je to da ne zavzame prostora in ga lahko pospravim kamorkoli.
Mnenja

Oddaj mnenje