Prenosni pametni foto tiskalnik (z 2 zvitkoma termo papirja) MINIPRINT

Tiskalnik MINIPRINT uporablja termični tisk, kar pomeni, da za tiskanje ne potrebuje črnila! Združljiv z vsemi pametnimi telefoni na trgu!

Barva: bela

Možnost nakupa dodatnih ZVITKOV PAPIRJA (5KOS) (tudi po telefonu).

59,99 39,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 39,99€/kos 2x 39,99€/kos 3x 39,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Natisnite vse, kar želite

Tiskanje po želji: Podpira več funkcij, lahko natisnete fotografije, nalepke, sporočila, sezname, zapisnike, kode QR, spletne strani itd. Aplikacija ponuja različne pisave in teme, s katerimi bodo vaše fotografije še bolj trendovske.

Tiskalnik uporablja termični tisk, kar pomeni, da za tiskanje ne potrebuje črnila! Združljiv z vsemi pametnimi telefoni na trgu!

LASTNOSTI

  • OVEKOVEČITE NAJLEPŠE TRENUTKE – Podoživite najlepše in najbolj vesele spomine tako, da jih v trenutku natisnete neposredno s svojega telefona!
  • OSTANITE ORGANIZIRANI – Imejte pri delu vse pod nadzorom, natisnite svoje zapiske s predavanj ali izdelajte poljubne oznake in nalepke.
  • PRENOSEN – Priročen za potovanja! Ker tiskalnik deluje na baterije, ne potrebujete napajalnega kabla in ga lahko vzamete s seboj kadar koli in kamor koli.
  • Črnila ne potrebujete – Fotografije lahko natisnete takoj in kjerkoli. Zaradi tehnologije toplotnega prenosa črnilo ni potrebno, kar posledično pomeni tudi manj stroškov za vas.
  • BLUETOOTH POVEZLJIVOST – Tiskalnik preprosto in v le nekaj sekundah povežite s svojim pametnim telefonom prek povezave Bluetooth.

IZDELEK VSEBUJE

  • 1 x prenosni foto tiskalnik
  • 2 x zvitek termo papirja (5 m)
  • 1x uporabniški priročnik
  • 1 x polnilni kabel USB

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Prenesi navodila za ta izdelek (.pdf)
Mnenja: 3
Ana
28.09.2021
Ful kjut tiskalnik. Res dobro deluje. Kot nekdo, ki grdo piše mi pride zelo prav. Z njim lahko printate tudi nalepke, sezname za v trgovino itd.
Julija
06.08.2021
Super, ne rabite črnila! Odlično za manjše projekte. Ponuja ogromno možnosti.
Samo
31.07.2021
Super mini tiskalnik. Všeč mi je, da se da ponovno napolnit in lahko printam nalepke kjerkoli sem. Druga prednost je ta da lahko sprintate sliko iz telefona. Samo enkrat sem ga napolnil in sem že 30x nekaj sprintal brez problema. Top izdelek!
Mnenja

Oddaj mnenje