Pojoča in plesoča lama LIDY

LIDY lahko zapoje kar 3 pesmi, ki gredo hitro v uho. Ob njenem miganju in premikanju glave bo zaplesala vsa družina in prijatelji – le kdo bo zmagovalec plesne bitke; Za začetek preprosto pritisnite gumb!

37,99 26,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 26,99€/kos 2x 26,99€/kos 3x 26,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

PODROBNOSTI

Cela družina bo uživala v petju in plesanju z lamo LIDY.

LIDY lahko zapoje kar 3 pesmi, ki gredo hitro v uho. Ob njenem miganju in premikanju glave bo zaplesala vsa družina in prijatelji – le kdo bo zmagovalec plesne bitke? Za začetek preprosto pritisnite gumb!

Komplet vključuje eno igračo LIDY in navodila za uporabo.

Baterije niso priložene.

Primerno za otroke, starejše od 3 let.

SPECIFIKACIJE

  • Starost: 3 – 10 let
  • Baterije: 4 x AA (niso priložene)
  • Varnostne informacije: Ni primerna za otroke, mlajše od 36 mesecev

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Mnenja: 3
Klavdija
26.09.2021
Moj 8-letnik to igračo obožuje in se ji vedno pridruži pri plesanju in miganju. Na izbiro ima kar 3 super pesmi. Moj 1-letnik pa je navdušen nad plesom in miganjem igrače. Igrača je res edinstvena, zabavna in v prečudovitih pastelnih barvah.
Štefka
25.08.2021
Igrača navdušuje odrasle in otroke. Nove, pozitivne pesmi gredo hitro v uho in te dvignejo na noge. Pastelna, mavrična dlaka je zelo mehka na otip.
Liza
23.08.2021
Z igračko LIDY nam nikoli ni dolgčas. Otroci so navdušeni nad njenim miganjem, plesanjem in premikanjem glave. Vse tri pesmi so živahne in zabavne za poslušanje, LIDY pa s svojim miganjem v ritmu vse skupaj samo še popestri.
Mnenja

Oddaj mnenje