Pametni brezžični kodralnik CURLCODE

Ta pametni kodralnik avtomatsko potegne pramen las v notranjost in ga skodra od korena do konic. Koder je tako nared že v 8 sekundah!

41,99 29,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 29,99€/kos 2x 29,99€/kos 3x 29,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Poskočni kodri ali valoviti lasje v 5 preprostih korakih:

Najprej lase temeljito razčešite in jih razdelite na poljubno široke pramene.

Nastavite poljubno temperaturo (150 °C do 200 °C), čas kodranja (8 do 18 sekund) in smer kodranja (levo ali desno). Čim dlje boste pramen las držale v kodralniku, bolj bo koder definiran.

Konec pramena las vstavite v odprtino kodralnika in pritisnite gumb za vklop – kodralnik bo avtomatsko povlekel lase v odprtino.

Ko zaslišite zvočni signal, pramen izvlecite iz kodralnika. Lasje lahko še nekoliko oblikujete s prsti in jih nato takoj poškropite z lakom za lase, da zagotovite boljšo obstojnost.

Ko končate s kodranjem, nežno razčešite lase s priloženim glavnikom, saj boste tako dosegle naraven videz. In že ste nared!

Keramična prevleka kodralnika zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote med kodranjem – lasje se ne segrejejo in se pri kodranju ne poškodujejo. Kodri so svilnati in sijoči!

Avtomatski kodralnik je varnejši od običajnega kodralnika, saj nima vročih plošč, okrog katerih običajno ovijete lase. Prav tako ni nevarnosti, da bi si opekli lasišče.

Kodralnik vas bo z zvočnim signalom obvestil, da je kodranje končano. Popoln koder lahko sedaj dosežete že v 8 sekundah!

To je res pameten kodralnik! Lahko izberete tudi smer kodrov – desno za desno stran obraza in levo za levo stran obraza.

Ta avtomatski kodralnik je odličen za kodranje las na zadnjem delu glave, ki ga običajno težko dosežemo. Vse, kar morate storiti, je, da primete pramen las, kodralnik pa ga bo potegnil v notranjost in ga skodral od korena do konic. Kodri na zadnjem delu glave bodo videti enako dobro kot tisti spredaj!

Naš avtomatski kodralnik je primeren tudi za kratke lasje. Zaradi avtomatskega delovanja boste lahko skodrale lase vse do korenin!

Curlcode je brezžičen kodralnik! Kodralnik lahko napolnite s priloženim USB kablom in ga nato uporabljate kjer koli – na primer v avtomobilu :)

Kodralnik lahko uporabljate tudi kot prenosno polnilno baterijo za telefon, tako se vam telefon ne bo ugasnil, ko ga nujno potrebujete.

Curlcode je dolg le 20 cm, zato ga lahko enostavno pospravite v torbico ali nahrbtnik in ga vzamete s seboj. Sedaj si boste lahko skodrale lase v službi, šoli ali na poti!

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Prenesi navodila za ta izdelek (.pdf)
Mnenja: 4
Lavra G.
31.08.2021
Top kodralnik! Končno mi ni treba gledat na čas, ko si kodram lase. Tukaj ga samo nastavim in kodralnik sam zapiska ko je končal. Zato vsi moji kodri zgledajo enako.
Monika O.
23.09.2021
s tem kodralnikom ful hitreje skodram lase kot s kerim koli drugim še najbl mi koristi na dopustu top je zato k nima vročih plošč in si nemorš prstov opečt
Izabela B.
08.09.2021
Waw, dejansko deluje brez kabla! zdej lahko sedim kjer mi paše in kjer je najbolša svetloba in si lepo kodram lase brez kabla pa ful mi je všeč ta funkcija dvosmernega kodranja Ocena 5!
Nina S.
17.09.2021
Kjut in priročn kodralnik. dejansko me je rešu na poroki od sestrične, ko mi je zarad dežja razpadla frizura Ful priporočam!
Mnenja

Oddaj mnenje