Obliži brez lepila za nohte na nogah TOEPATCH (10 kosov)

56 ocen strank
Veliko povpraševanje!

Pozabite na boleče, vraščene in neurejene nohte!
Nobenih težav več z vraščenimi nohti! Z obliži brez lepila za nohte na nogah TOEPATCH se boste za vedno znebili vraščenih nohtov

24,99 18,99

Danes naročiš, v petek, 14.5. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 18,99€/kos 2x 15,19€/kos 3x 13,29€/kos
Trenutno si 6 ljudi ogleduje ta izdelek!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Se tudi vi srečujete s podobnimi težavami?

S temi obliži jih boste odpravili na hiter in preprost način

Pozabite na boleče, vraščene in neurejene nohte!
Nobenih težav več z vraščenimi nohti! Z obliži brez lepila za nohte na nogah TOEPATCH se boste za vedno znebili vraščenih nohtov

Ti trpežni obliži pospešijo rast nohtov in preprečijo njihovo prekomerno ukrivljanje! Odpravite bolečino!Obliži preprečijo ukrivljanje nohtov, obenem pa tudi preprečijo, da bi se težave ponovno pojavile!

Odlična rešitev, ki vam bo pomagala do ponovnih lepih in zdravih nohtov! Obliži so dovolj trpežni, da preprečijo ukrivljanje nohtov, obenem pa dovolj elastični, da so udobni ves čas, ko jih nosite!

LASTNOSTI IZDELKA:

 • VISOKOKAKOVOSTNI MATERIALI: Obliži so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobno in praktično uporabo.
 • OBLIŽI ZDRAVIJO NOHTE IN OLAJŠAJO BOLEČINO: Odlična rešitev, če se vam nohti obračajo navznoter. Obliži lahko uspešno preprečijo ukrivljanje nohtov in olajšajo bolečino. Uporaba obližev je popolnoma neboleča, učinek pa traja več tednov.
 • OBLIŽI SO PRIMERNI TAKO ZA DOMAČO KOT PROFESIONALNO UPORABO: Profesionalni pripomoček za zdravljenje paronihije, učinkovito pripomore k izboljšanju vraščenih nohtov.
 • ODLIČNO SE PRILEGA NOHTOM: Profesionalni obliži lahko ugodno vplivajo na rast nohtov in jih naravnajo. Obliži ostanejo na mestu in se odlično prilegajo nohtom na nogah.

 • POSKRBITE ZA NEGO VAŠIH NOHTOV: Obliži TOEPATCH lahko ugodno vplivajo na rast nohtov in jih naravnajo. Ostanejo na mestu in se odlično prilegajo nohtom na nogah.

NAVODILA ZA UPORABO:

 • Odstranite zaščitno folijo in se ne dotikajte lepljive strani, da ne uničite lepilnih lastnosti.
 • Obliž nalepite na osrednji del nohta. Če so obliži preveliki, jih pred nanosom enostavno obrežite, da jih prilagodite vašim nohtom.
 • S prsti dobro pritisnite na obliž, da se dobro prilepi.

SPECIFIKACIJE:

 • Material: netkani tekstil, plastika PET, lepilo na osnovi olja
 • Velikost: 10,5 x 4,5 cm

PAKET VSEBUJE:

 • 1x paket obližev brez lepila za nohte na nogah TOEPATCH (10 kosov)

Preveri artikle za katere odstop od nakupa ni mogoč. Reklamacije in menjave

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.

Mnenja: 3
Ana
24.04.2021
Ta izdelek vsebuje 10 kosov in ga je mogoče uporabljati dlje časa, obliži so res zelo učinkoviti, njihova površina je zelo tanka. Priporočam da pred uporabo očistite nohte!
Anja
27.03.2021
Ta izdelek je zelo enostaven za uporabo in vsebuje podrobna navodila za uporabo. V prvih dneh nisem opazila nobenih razlik. Traja nekaj časa, da se opazi izboljšavo. Priporočam!
Aleš
22.03.2021
Super obliži. Kupil sem jih zaradi ogromnih težav z nohti. Obliži so odlični, odpravili so bolečino! Super izdelek!
Mnenja

Oddaj mnenje