Napihljiva otroška igralna blazina PLAYPAD

Inovativna napihljiva blazina za aktivno igro in počitek PLAYPAD razvija motoriko vašega malčka, ga neskončno zabava in zaziba v miren spanec na vodi in zraku!

49,99 19,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 19,99€/kos 2x 19,99€/kos 3x 19,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Inovativna napihljiva blazina PLAYPAD za igro in počitek razvija motoriko vašega malčka, ga neskončno zabava in zaziba v miren spanec na vodi in zraku! Igralna blazina PLAYPAD krepi in spodbuja razvoj mišic na hrbtu, nogah, rokah in vratu vašega malčka, medtem ko leži na trebuhu. S pomočjo zabavnih vodnih živali, ki se gibljejo znotraj blazine, pa spodbuja razvoj koordinacije oči in rok!

ZABAVA IN POČITEK NA VODNI BLAZINI

Premikanje vode in vodnih živali znotraj igralne blazine PLAYPAD malčkom omogoča neskončno zabavo! Napihljiva igralna blazina PLAYPAD je zasnovana tako, da vaš malček med ležanjem in igranjem na trebuhu krepi mišice celotnega telesa, ko se utrudi, pa mu ponuja udoben počitek!

SPODBUJA RAZVOJ MIŠIC IN KOORDINACIJO

Igralna blazina PLAYPAD se na pritisk rok in nog odziva s premikanjem vode in vodnih živali ter tako spodbuja razvoj koordinacije oči, rok, koncentracije in mišic v hrbtu, nogah, rokah in vratu! Igralno blazino preprosto napihnite z vodo ali zrakom po svojih željah, jo postavite na tla in neskončna zabava se lahko prične! Igralna blazina PLAYPAD je odlično darilo za vse otroke, starejše od 3 mesecev.

PRENOSNA IN ODLIČNA ZA POTOVANJA

Napihljivo igralno blazino PLAYPAD je enostavno napolniti z zrakom ali vodo ter jo sprazniti in zložiti tako, da ustreza vsaki previjalni torbi ali kovčku. Preprosta in prenosna oblika je odlična za potovanja in počitnice, zato bo blazina PLAYPAD lahko vašega malčka zabavala kjerkoli!

LASTNOSTI

  • Visokokakovostni PVC brez BPA
  • Napihljiva blazina z vodo in zrakom
  • Spodbuja razvoj mišic in koordinacijo oči in rok
  • Zabava z vodo in živahnim gibanjem vodnih živali
  • Prenosna oblika, odlična za potovanja
  • Barva: modro-prozorna z raznobarvnimi vodnimi živalmi
  • Dimenzije: 66 x 50 x 6,5 cm
  • Material: visokokakovosten PVC brez BPA

 

Opozorilo: primerno za otroke, starejše od 3 mesecev. Blazino uporabljajte samo pod nadzorom odrasle osebe zaradi nevarnosti zaužitja ali zadušitve z majhnimi delci.

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Mnenja: 3
Jana
24.09.2021
Blazina je super. Moj malček se z njo zabava in zamoti in me takrat sploh ne potrebuje. TOP!
Marko
14.09.2021
Odlična in zabavna blazina za malčke in nekatere bolj otročje odrasle :P Super za igro.
Veronika
05.09.2021
Vsekakor priporočam ... še nisem videla srečnejšega dojenčka kot je na tej blazini.
Mnenja

Oddaj mnenje