Masažni oblikovalec prsi BREASTIUP

Nimate bujnih prsi? Jih želite dodatno povečati? Tukaj smo za vas! Predstavljamo vam BREASTIUP.

Mere: 5,7 * 5,7 * 1,8 cm
Paket vsebuje: 1 * BREASTIUP

39,99 24,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 24,99€/kos 2x 24,99€/kos 3x 24,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Nimate bujnih prsi? Jih želite dodatno povečati? Tukaj smo za vas! Predstavljamo vam BREASTIUP.

BREASTIUP JE SAMOLEPILNI ELEKTRIČNI MASAŽNI OBLIKOVALEC PRSI, ZASNOVAN ZA POVEČANJE PRSI S POMOČJO MASAŽE AKUPUNKTURNIH TOČK.IZBOLJŠUJE KRVNI PRETOK IN ELASTIČNOST KOŽE TER PONOVNO AKTIVIRA OBNAVLJANJE CELIC, KAR PREPREČUJE, DA BI SE PRSI POVESILE IN IZGUBILE OBLIKO. POSPEŠUJE SPROŠČANJE OKSITOCINA.


BREASTIUP ZAGOTAVLJA LEPO OBLIKOVANE, ČVRSTE IN NAPETE PRSI IN HKRATI OMOGOČA OKSIGENACIJO IN RAZSTRUPLJANJE TKIVA.Oblikovalec prsi BREASTIUP je varen za kožo, saj je izdelan iz VISOKOKAKOVOSTNEGA SILIKONSKEGA materiala. Je MEHAK, LAHEK in se POPOLNOMA prilega vašim PRSIM. Ponaša se s 5 NAČINI MASAŽE in 15 STOPNJAMI INTENZITETE, kar ZAGOTAVLJA VISOKOTEHNOLOŠKO MASAŽO Z NIZKOFREKVENČNO EMS TEHNOLOGIJO, ki bo poskrbela za ZDRAVJE vaših PRSI.

Opremljena je s TREMI LAHKO DOSTOPNIMI GUMBI: GUMB ZA VKLOP/IZKLOP, GUMB + za POVEČANJE INTENZITETE masaže ter GUMB – ZA ZMANJŠANJE INTENZITETE masaže.


Oblikovalec je BREZ KABLOV in BREZŠIVEN ter zato PRIMEREN za nošenje POD OBLAČILI. Prav tako je zelo MAJHEN in ENOSTAVEN za PRENAŠANJE. Deluje s pomočjo dveh AAA baterij (ni vključeno). IDEALEN za VSE oblike PRSI. Za HITRE in VIDNE rezultate ga uporabljajte 15 MINUT na DAN.


Ne uporabljajte BREASTIUP, če:

 • Ste noseči
 • Če imate raka ali epilepsijo ali če ste zaradi kognitivne okvare pod zdravniškim nadzorom
 • Imate poškodovano kožo
 • Ste srčni bolnik ali imate srčni spodbujevalnik
 • Imate hipertenzijo.
 • Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

  Mnenja: 3
  Anja
  21.09.2021
  Nisem verjela, da to sploh deluje. Oblikovalec prsi sicer ne poveča nevem koliko, ampak jih pa lepo oblikuje in jim doda polnost in se zaradi njega počutim dosti bolj seksi. Imam že za eno košarico večji nedrček :)
  Kaja
  30.08.2021
  Dejansko deluje. Top!
  Monika
  28.08.2021
  zakoooon! moja mala skrivnost :P
  Mnenja

  Oddaj mnenje