LED USB trak za ambientalno osvetlitev BACKLIGHT

Z LED trakom boste na vašem zaslonu ali računalniku pričarali čudovito praznično vzdušje. Barva LED traku se prilagodi barvam na televizorju, ko gledate film ali ko igrate igrico. Barve LED traku vas bodo zagotovo presenetile.

Dolžina traku: 3m

44,99 35,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 35,99€/kos 2x 35,99€/kos 3x 35,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

 • Opremljen z ustreznim vtikačem.
 • Primerno za računalnik, priporočljivo je, da trak prilagodite velikosti ekrana.
 • Navodila za uporabo: Namestite trak, priključite ga na električno omrežje in ustrezno prilagodite nastavitve na vašem računalniku. LED trak se samodejno prilagodi barvam na zaslonu.

 • Prijazen očem: Ambientalna osvetlitev se prilagodi barvam na zaslonu in ne škodi očem. Osvetlitev preprečuje utrujenost oči ob gledanju zaslona ali računalnika v temi in umetno poveča polje gledanja.
 • Najboljša nadgradnja vaše izkušnje gledanja zaslonu: Z LED trakom boste na vašem zaslonu ali računalniku pričarali čudovito praznično vzdušje. Nad izdelkom boste zagotovo navdušeni! LED trak BACKLIGHT je čudovit izdelek za osvetlitev stene, zaslonu  ali računalnika, pričara prijetno vzdušje in je lahko tudi odlično darilo tako za družino kot prijatelje.
 • Ravnovesje barv: Različni deli LED traku se prilagodijo različnim barvam. Skupna barva traku se prilagodi glavni sliki.
 • Nastavljiv LED trak: Različni deli LED traku se prilagodijo različnim barvam. Ob gledanju zaslonu se barva osvetlitve lahko nenadoma spremeni.
 • Prilagoditev glede na barve na zaslonu: Barva LED traku se prilagodi barvam na zaslonu ali računalniku, ko igrate najrazličnejše igre (GDI, DirectX 10/11).
 • Neskončno načinov uporabe: Ambientalna osvetlitev pričara posebno vzdušje in zagotavlja prijetno osvetlitev v vsaki sobi ali spalnici. LED trak za ambientalno osvetlitev omogoča prilagajanje barv in načina osvetlitve za najboljšo izkušnjo gledanja zaslonu .

Barva LED traku se prilagodi barvam na zaslonu , ne glede na to, ali gledate film, igrate igrico ipd. Barve LED traku vas bodo zagotovo presenetileLED trak je primeren za vse vrste zaslonu in računalnikov, ne glede na to, ali uporabljate operacijski sistem IOS ali Windows

KJE GA LAHKO UPORABLJATE:

LED trak je odlična rešitev za kotičke, kjer ni prostora za tradicionalne sijalke. Namestite ga pod pisalno mizo, za računalnik, posteljo in zaslonu. Zaradi 16 milijonov barvnih kombinacij in 50.000-urne življenjske dobe so možnosti praktično neskončne. Naj vaša domišljija pride do izraza. Za najboljše svetlobne učinke je priporočljivo, da LED trak namestite na način, da bo viden samo odsev LED sijalk.

ENOSTAVNA NAMESTITEV:

Namestitev je izredno enostavna, trak nalepite na gladko površino in ga povežite v skladu z navodili. LED trak je opremljen z 3M lepilnimi trakovi, ki so močnejši kot drugi primerljivi trakovi. Dobro se prijema zaslonu, računalniku, omaram in stenam.

NAVODILA ZA NAMESTITEV:

  1. Pred namestitvijo skrbno preberite navodila. Glede na lastne želje lahko način namestitve tudi spremenite.
  2. Očistite prašne površine in poskrbite za čistočo zaslonu ali računalnika, saj v primeru umazanih površin namestitev LED trakov ne bo uspešna.
 1. Najprej preverite, ali vse deluje, in šele nato odstranite zaščitno folijo. LED trak lahko nalepite na zaslonu , računalnik ali kjer koli drugje. Nato priključite USB in uporabljajte daljinski upravljalnik.

 • 1 x LED trak BACKLIGHT
 • 1 x škatla za shranjevanje
 • 1 x kabel USB
 • 1 x napajalnik
 • 1 x uporabniški priročnik

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Mnenja: 3
Rok
23.09.2021
Odlična ideja za večjo sobo, učinek je res fantastičen. Izdelek je super tudi za oči, saj so veliko manj obremenjene. Toplo priporočam
Marko
06.09.2021
Super, všeč mi je. Je sicer veliko kablov. Učinek je zelo lep. Na Androidu se barva ne ujema s posnetki na Youtubu ali Netflixu, ostalo pa je super.
Robert
05.09.2021
Če želite optimalne učinke, bodite pozorni na pravilno namestitev
Mnenja

Oddaj mnenje