Komplet za gradnjo toboganov za frnikole CUBESLIDER

Komplet CUBESLIDER je klasična igra, ki nikoli ne zastara in je odličen uvod v poučevanje t.i. STEM predmetov!

Paket vključuje:

165 delov (naključne barve)
1 x zelena blazinica (16 x 16 cm)
4 x kroglice

Nasvet: za večjo gradnjo priporočamo nakup 4 paketov.

34,99 24,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 24,99€/kos 2x 24,99€/kos 3x 24,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

POUČEN IN HKRATI IZREDNO ZABAVEN KOMPLET!

Komplet CUBESLIDER je klasična igra, ki nikoli ne zastara in je odličen uvod v poučevanje t.i. STEM predmetov! S tem kompletom se bodo otroci zabavali pri gradnji najrazličnejših toboganov, hkrati pa razvijali svoje kognitivne in motorične sposobnosti!
Naj ima otrokova domišljija prosto pot. Dovolite jim, da sami izberejo, s čim in kako se bodo igrali. Poskrbite, da bodo imeli otroci občutek samozavesti in nadzora nad svojo igro in domišljijo.

LASTNOSTI:

 • Otroci bodo s pomočjo tega kompleta osvojili različne STEM koncepte:
  • Ukrivljena klančina – Večji je naklon, hitrejša je frnikola!
  • Vrtinec – Frnikola se hitro vrti in nato pade v lijak – otroka vprašajte, ali je gibanje frnikole podobno tornadu, vrtincu ali odtoku!
  • Ovinki – Zakaj frnikola ne pade ven, ko zavije skozi ovinek? Podobno lahko opazimo tudi pri dirkalnih avtomobilih ali gokartu!
  • Zadovoljstvo, ki ga prinese lasten dosežek – Otroci dobijo občutek, da so zgradili lastni imperij! Nič ni boljšega od občutka zadovoljstva, ko si ogledujemo končni rezultat in se zavemo, da se trud poplača.
  • Komplet je odlična razvojna igrača, s katero se bodo otroci naučili prepoznavati najrazličnejše oblike, obenem pa bo gradnja toboganov spodbudila njihovo domišljijo.
  • Tovrstne igrače pomagajo tudi pri izboljšanju koordinacije oči in rok ter razvijanju socialnih spretnosti!
  • Komplet vsebuje več kot 165 kosov, kar omogoča neskončno število kombinacij in ure in ure neprekinjene zabave!
  • Za krepitev družinskih odnosov – Odlična igra za preživljanje kakovostnega časa z otroki in ustvarjanje veliko nepozabnih trenutkov. Za čudovit odnos z vašimi otroki!
  • Otrokom in okolju prijazni materiali! Sestavni deli kompleta so izdelani iz plastike ABS, ki jo je mogoče reciklirati.

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Mnenja: 3
Katja
17.09.2021
Super darilo za marsikaterega otroka. Dele lahko kombinirajo na različne načine. Hčerki sem pomagala pri gradnji toboganov, igrala pa se je čisto samostojno. Navodilom je bilo enostavno slediti. Všeč mi je, da komplet lahko kombinira z Lego kockami, ki jih že imamo. S tem kompletom se bo zagotovo veliko igrala.
Ana
14.09.2021
To je čudovita igrača, ki je mojima otrokoma res všeč. Sestavni deli so izdelani iz zelo kakovostnih materialov.
Jan
24.09.2021
Komplet je bilo odlično darilo za moji dve hčerki. Stari sta 2 leti in pol in 4 leta. S tem kompletom bi se igrali cel dan.
Mnenja

Oddaj mnenje