Brisalec prahu s teleskopskim ročajem ARTICLEAN

Dolžina teleskopskega ročaja: 2,6 m Prosimo upoštevajte: Zaradi različnega prikaza in svetlobnih učinkov se dejanska barva izdelka lahko nekoliko razlikuje od barve na sliki.

Možnost nakupa dodatnega kompleta mini krpe iz mikrovlaken (2 kosa) (tudi po telefonu).

29,99 14,99

Danes naročiš, v ponedeljek, 4.10. dobiš!
Količina:
TOP IZBIRA
1x 14,99€/kos 2x 14,99€/kos 3x 14,99€/kos

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

GLAVNE LASTNOSTI

  • PRILAGODLJIV IN SNEMLJIV NASTAVEK Ročaj je mogoče sneti, nastavek iz mikrovlaken pa je upogljiv, kar je priročno za čiščenje različnih mest! Zasnovan z luknjo za obešanje, ki omogoča lažje shranjevanje in sušenje na zraku.
  • VELIKE POVRŠINE OČISTI HITRO IN PREPROSTO Tehnologija dlak iz mikrovlaken z milijoni drobnih vlaken hitro ujame prah, umazanijo in alergene, tako da lahko čistite brez napora in uporabe škodljivih kemikalij!
  • PREPROSTO ZA ČIŠČENJE Brisalec prahu s teleskopskim ročajem lahko očistite neposredno z vodo, ožamete, razmršite vlakna, da bodo spet mehka, in uporabite znova in znova!
  • VISOKA KAKOVOST Ta pripomoček odlikujejo čvrst ročaj in nastavek iz mikrovlaken, ki vlaken ne izgublja in ga lahko uporabljate vrsto let!
  • VSESTRANSKA UPORABA: Ta praktičen pripomoček za čiščenje je primeren za uporabo v kuhinjah, kopalnicah, pralnicah in garažah. Z njim lahko očistite tudi tla, tuše, ploščice, stranišče, preproge, oblazinjenje, pulte, umivalnike, kadi in štedilnike.

SPECIFIKACIJE

  • MATERIAL: PP, aluminijast ročaj
  • Krpa iz mikrovlaken
  • PAKET VSEBUJE: 1 x pripomoček za brisanje prahu

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

Prenesi navodila za ta izdelek (.pdf)
Mnenja: 3
Gašper
20.09.2021
Zelo lahko za uporabo, z dolgim ročajem. Zelo praktično za brisat prah tam kjer težko prideš zraven. Hvala za ta izdelek.
Tomi
15.09.2021
Super stvar! In ful enostavna. Posteljo imam zelo nizko postavljeno. Simpl in praktično za čiščenje v takih primerih. Zadovoljen in priporočam drugim.
Leni
05.09.2021
Super, hvala. Možnost pritrditve na steno je zelo praktična.
Mnenja

Oddaj mnenje